Alpha HiTech kiinnitysmateriaalit

Alpha HiTech SMD Liimat
ovat nopeasti lämmöllä kovettuvia liimoja SMD komponenteille, joka on suunniteltu käytettäväksi dispensereissä ja silkkipainosovelluksissa. Nämä tuotteet on suunniteltu SMD komponenttien kiinnittämiseen aaltojuottoprosessin ajaksi.

Alpha HiTech Matalan Lämpötilan Liimat
ovat suunniteltu lämpötilaherkkien laitteiden kiinnittämiseen erilaisiin muovi- ja metallipintoihin, joissa materiaalit eivät kestä korkeita kovettumislämpötiloja. Kameramoduulimarkkinat ovat oiva esimerkki siitä, missä nämä liimat ovat erittäin käyttökelpoisia.

Alpha HiTech UV Liimat
ovat suunniteltu kovettumaan erittäin nopeasti huoneenlämmössä UV-valoa hyväksi käyttäen. Näitä tuotteita voidaan käyttää erilaisissa sovelluksissa, kuten korkeaa vetolujuutta ja kosteudenkestoa vaativien komponenttien kiinnittämiseen.

Alpha HiTech Underfill
ovat epoksimateriaaleja, joita annostellaan BGA-, CSP- tai Flip Chip -laitteiden reunoihin. Underfill materiaali virtaa komponentin alle kapillaari-ilmiön avulla. Kovetusprosessin päätyttyä kovettunut underfill materiaali auttaa vahvistamaan juotettua komponenttia, jotta se läpäisisi luotettavuustestit, kuten Drop Shock, Impact Bend ja Thermal Cycle testit.

Alpha HiTech Edgebond
ovat yksikomponenttisia, lämpökovettuvia materiaaleja komponenttien reunojen tai kulmien liimaukseen. Dispensoidessa edgebond materiaali ei virtaa komponentin alle. Kovettunut edgebond materiaali auttaa vahvistamaan juotettua komponenttia, jotta se läpäisisi luotettavuustestit, kuten Drop Shock, Impact Bend ja Thermal Cycle testit.

Alpha HiTech Encapsulant
ovat yksikomponenttisia, nopeasti lämmöllä kovettuvia materiaaleja, jotka on suunniteltu mekaanisesti suojaamaan komponentteja putoamiselta tai juotoksia halkeilulta. Nämä encapsulant materiaalit on suunniteltu käytettäviksi kannettavissa laitteissa, jotka vaativat ylimääräistä luotettavuutta. Älypuhelinmarkkinat ovat yksi esimerkki siitä, missä nämä encapsulant materiaalit ovat erittäin käyttökelpoisia.

Lisätietoja Alphan HiTech liimausmateriaaleistä löydät esitteestä ja ottamalla yhteyttä myyntiimme!

 

Uusimmat uutiset

Sitoutumisemme kestävyyteen: CO2 jäähdytysaine

CTS on CO2-jäähdytysteknologian pioneereja olosuhdetestauksessa. CTS on johtanut CO2-syväjäähdytyksen kehitystä jo vuodesta 2018 lähtien. CTS laajentaa CO2-tuotevalikoimansa kokonaan puhtaalla CO2-jäähdytysteknologialla, joka on linjassa uuden F-kaasuasetuksen

Lue lisää

Alumiiniset EMC-hunajakennot EMI-suojaukseen

Amitronicilta alumiiniset EMC hunajakennot EMI-suojauksiin eri taajuusalueille ja käyttökohteisiin. Hunajakennot on suunniteltu vastaamaan EMC-standardien tiukkoja vaatimuksia. Hunajakennomme on suunniteltu tarjoamaan optimaalista EMI-suorituskykyä samalla varmistaen tehokkaan

Lue lisää