Teknologiamessut 7.-9.11.2023

Olemme jälleen mukana Teknologiamessuilla Helsingin messukeskuksessa osastolla 6f38.

Osastollamme on esittelyssä EMZER EMSCOPE johtuvien emissioiden (CISPR16-1-1) EMC-testilaite. Laitetta demoaa Marco Bosi, joka näyttää kuinka laitetta voidaan käyttää johtuvien emissioiden häiriöiden paikallistamiseen testattavasta laitteesta.

Lisäksi Humisealin piirikorttilakkojen asiantuntija Monica Dybalska löytyy osastoltamme. Häneltä saa tiedustella vaikeampiakin kysymyksiä liittyen piirikorttien lakkaukseen.

Olette lämpimästi tervetulleita messuosastollemme.

Kerromme mielellämme uusista tuotteista ja ratkaisuista, mitä voimme tarjota teille.

Voit ilmoittautua ennakkoon messuvieraaksemme täällä, tervetuloa!

Teknologia 2023

Helsingin messukeskus:

Ti 7.11. klo 9–17

Ke 8.11. klo 9–17

To 9.11. klo 9–16

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.
Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Tapahtuman avainaiheet: puhdas siirtymä, toimitusverkostot, vetytalous ja tekoäly.

Uusimmat uutiset

EMI-kangaspäällysteiset tiivisteet

Schlegel Electronic Materials, Inc. on aina ollut kehityksen kärjessä kangaspäällysteisissä EMI-tiivisteissä. Nykyään kangaspäällysteiset tiivisteet ovat Schlegelin lippulaivatuote. Kangaspäällysteisiä EMI-tiivisteitä on saatavilla seuraavilla materiaalivaihtoehdoilla: 1: NiCu-C22:

Lue lisää