Tervetuloa tapaamaan meitä Alihankintamessuille 1.-3.10.2024!

Olemme jälleen mukana Alihankintamessuilla, jotka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Löydät meidät osastolta C126, missä asiantuntijamme ovat valmiina esittelemään uusimpia innovaatioitamme ja tuotteitamme.

Osastollamme on erityisesti esillä sähköajoneuvojen akkujen suojaukseen tarkoitettu silikonivaahto. Tämä tuote on palamaton, erittäin kevyt, elastinen ja lämpöä eristävä, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin. Lisäksi esillä on useita muita tuotteitamme, joista voit kysyä lisää asiantuntijoiltamme paikan päällä.

Voit ilmoittautua ennakkoon messuvieraaksemme täällä, tervetuloa!

Messujen aukioloajat:

  • Tiistai 1.10. klo 9–17
  • Keskiviikko 2.10. klo 9–17
  • Torstai 3.10. klo 9–16

Alihankinta 2024 esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta sekä teollisuuden ICT-ratkaisuja. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen teollisuuden nykytilasta ja tulevaisuudesta. Teemana tänä vuonna on “Tekoälyllä tuottavuutta”, joka korostaa tekoälyn roolia teollisuuden tuottavuuden parantamisessa.

Tule mukaan Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan tapaamaan teollisuuden yrityksiä, asiantuntijoita ja päättäjiä!

 

 

 

Uusimmat uutiset

Sitoutumisemme kestävyyteen: CO2 jäähdytysaine

CTS on CO2-jäähdytysteknologian pioneereja olosuhdetestauksessa. CTS on johtanut CO2-syväjäähdytyksen kehitystä jo vuodesta 2018 lähtien. CTS laajentaa CO2-tuotevalikoimansa kokonaan puhtaalla CO2-jäähdytysteknologialla, joka on linjassa uuden F-kaasuasetuksen

Lue lisää

Alumiiniset EMC-hunajakennot EMI-suojaukseen

Amitronicilta alumiiniset EMC hunajakennot EMI-suojauksiin eri taajuusalueille ja käyttökohteisiin. Hunajakennot on suunniteltu vastaamaan EMC-standardien tiukkoja vaatimuksia. Hunajakennomme on suunniteltu tarjoamaan optimaalista EMI-suorituskykyä samalla varmistaen tehokkaan

Lue lisää