Sitoutumisemme kestävyyteen: CO2 jäähdytysaine

CTS on CO2-jäähdytysteknologian pioneereja olosuhdetestauksessa. CTS on johtanut CO2-syväjäähdytyksen kehitystä jo vuodesta 2018 lähtien. CTS laajentaa CO2-tuotevalikoimansa kokonaan puhtaalla CO2-jäähdytysteknologialla, joka on linjassa uuden F-kaasuasetuksen ja sen kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa.

Uuden F-kaasuasetuksen muutokset

Uusi EU asetus 2024/573, joka tuli voimaan 11. maaliskuuta 2024, asettaa merkittäviä muutoksia kylmäaineiden käyttöön. Asetus tuo tiukat rajoitukset korkeiden GWP-kylmäaineiden käyttöön ja ohjaa siirtymistä kestävämpiin vaihtoehtoihin kuten CO2.

Asetuksen keskeiset kohdat:

  • Korkean GWP-kylmäaineiden vähentäminen: HFC- ja HFO-kylmäaineiden käyttöä on vähennettävä 95 % vuoteen 2030 mennessä, ja niiden käytön tulee loppua vuoteen 2050 mennessä.
  • Uusien laitteiden GWP-rajoitukset: Vuodesta 2025 lähtien uusien jäähdytysjärjestelmien tulee olla GWP-arvoltaan alle 150, mikä tekee CO2 ainoan käytettävissä olevan palamattoman kylmäaineen olosuhdetestaukselle.

Siirtyminen puhtaaseen CO2-jäähdytykseen

Näiden sääntelymuutosten myötä CTS on siirtynyt kohti puhdasta CO2-jäähdytystä. CTS:n ratkaisu on suunniteltu täyttämään tiukat ympäristöstandardit ja tarjoamaan lukuisia etuja:

  • Monipuolinen ja tehokas jäähdytys: Järjestelmät tarjoavat yksivaiheisia, kaksivaiheisia ja kaskadikokoonpanoja CO2-etujäähdytyksellä ja syväjäähdytysvaiheilla. Tämä joustavuus varmistaa optimaalisen suorituskyvyn erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien autoteollisuuden testaus -40°C asti.
  • Kestävä ja turvallinen: CO2 (R744) on luonnonmukainen kylmäaine, joka on myrkytön, palamaton ja saatavilla maailmanlaajuisesti rajattomasti. Se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto synteettisille kylmäaineille.

CTS jäähdytyksen tulevaisuus

Tuotteet eivät ainoastaan täytä nykyisiä standardeja, vaan myös ennakoivat tulevia asetuksia, varmistaen pitkän aikavälin käyttökelpoisuuden ja ympäristövastuun.

Valitsemalla CTS testikaapin investoit edistyneisiin, kestäviin jäähdytysratkaisuihin, jotka edistävät vihreämpää tulevaisuutta. Missiona on johtaa teollisuutta ympäristöystävällisellä, tehokkaalla ja luotettavalla jäähdytysteknologialla!

Ota yhteyttä myyntiimme!

Uusimmat uutiset

Sitoutumisemme kestävyyteen: CO2 jäähdytysaine

CTS on CO2-jäähdytysteknologian pioneereja olosuhdetestauksessa. CTS on johtanut CO2-syväjäähdytyksen kehitystä jo vuodesta 2018 lähtien. CTS laajentaa CO2-tuotevalikoimansa kokonaan puhtaalla CO2-jäähdytysteknologialla, joka on linjassa uuden F-kaasuasetuksen

Lue lisää

Alumiiniset EMC-hunajakennot EMI-suojaukseen

Amitronicilta alumiiniset EMC hunajakennot EMI-suojauksiin eri taajuusalueille ja käyttökohteisiin. Hunajakennot on suunniteltu vastaamaan EMC-standardien tiukkoja vaatimuksia. Hunajakennomme on suunniteltu tarjoamaan optimaalista EMI-suorituskykyä samalla varmistaen tehokkaan

Lue lisää