AMETEK CTS kalibrointi- ja huoltopalvelut EMC-testilaitteille

Amitronic tarjoaa kattavasti yhdessä AMETEK-CTS:n kanssa kalibrointi- ja huoltopalvelua EMC-testilaitteille, jotta laitteiden toiminta ja yhteensopivuus EMC-testausvaatimusten kanssa saadaan ylläpidettyä. Meidän tuellamme asiakkaat voivat olla varmoja, että heidän EMC-laitteensa ovat käyttökunnossa ja standardien mukaisia nyt ja tulevaisuudessa.

Meidän asiakastukemme erottuu useasta syystä:

  1. Tietotaito: AMETEK CTS valmistaa EMC-laitteensa EM Test:n, Teseq:n, Milmegan ja Ifi:n brändien alla, joten he laitevalmistajana he tuntevat laitteet läpikotaisin. Amitronicilla on yli 30 vuoden kokemus EMC-testilaitteiden maahantuomisesta.
  2. Laitteiden tutkimus- ja korjausmenetelmät: Ametekin tehtaan kouluttamat asiantuntijat takaavat tarkkuuden vikojen tunnistamisessa ja niiden korjaamisessa.
  3. Standardeihin sitoutuminen: AMETEK CTS on aktiivinen standardikomiteoissa, mikä mahdollistaa viimeisimmän tietotaidon ylläpitää laitteet viimeisimpien standardien vaatimusten mukaisena.
  4. Uusimmat laitepäivitykset: Laitteet pysyvät ajan tasalla käyttäen uusimpia laitepäivityksiä.
  5. Optimoitu palvelu: Valmistajan tietotaito ja osaaminen mahdollistavat lyhyemmät huoltoajat, jolloin laitteen seisonta-ajat pysyvät minimissä.
  6. Laatutestaus: Ametekin palvelut noudattavat alkuperäisen valmistajan vaatimuksia ja näin ollen on yhdenmukainen korkeimpien laatustandardien kanssa.

Valitse EMC-laitteesi kalibrointi ja/tai huolto Amitronicin kautta Ametekilta.

Tutustu myös oheiseen kalibrointi- ja huoltoesitteeseen saadaksesi lisätietoja, ja ota yhteyttä myyntiimme!

Uusimmat uutiset

Silikonit sähköajoneuvoihin

CHT:lla on laaja valikoima silikoneja elektroniikkateollisuuteen. Sähköajoneuvoteollisuus on kasvava ala ja CHT onkin julkaissut virtuaalisen esitteen silikoneista, jotka soveltuvat erityisesti kyseisen alan sovelluksiin. Tutustu esitteeseen

Lue lisää