Wavecontrol Uusi WP10M Field Probe

EMF-standardit edellyttävät matalataajuisten vaikutuksen mittaamista 10 MHz:iin asti. Aikaisemmin ei ollut ratkaisua LF-vaikutusten maailmanlaajuisten standardien vaatimusten täyttämiseen.

Uusi WP10M-anturi yhdessä kannettavan SMP3-EMF-mittarin kanssa mahdollistavat:

  • Mittaa sähkö- ja magneettikenttiä välillä 1 Hz – 10 MHz.
  • Mittaa Weighted Peak Method (WPM) teknologialla kaikentyyppiset signaalit aina 10 MHz asti kansainvälisten standardien mukaisesti.
  • Arvioi myös kuin lämpö- tai sähköstimulaatiovaikutukset, jotka ovat tärkeitä julkisen ja LF-kentille altistuvien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi.
  • Suorittaa taajuusselektiivisen mittauksen (FFT-analyysi) 10 MHz asti sekä E- että H-kentille.
  • Noudattaa kaikkia kansainvälisiä matalia taajuuksia koskevia standardeja, kuten ICNIRP 2010, 2013/35/EU-direktiivi, Safety Code 6, ARPANSA 2021, EMFV-standardi ja muut.
  • Mahdollisuus säätää kaistaleveyttä tiettyjen standardien ja sovellusten mittaamiseksi.

Tutustu datasheettiin ja halutessasi lisätietoja ota yhteyttä myyntiimme!

Uusimmat uutiset

Sitoutumisemme kestävyyteen: CO2 jäähdytysaine

CTS on CO2-jäähdytysteknologian pioneereja olosuhdetestauksessa. CTS on johtanut CO2-syväjäähdytyksen kehitystä jo vuodesta 2018 lähtien. CTS laajentaa CO2-tuotevalikoimansa kokonaan puhtaalla CO2-jäähdytysteknologialla, joka on linjassa uuden F-kaasuasetuksen

Lue lisää

Alumiiniset EMC-hunajakennot EMI-suojaukseen

Amitronicilta alumiiniset EMC hunajakennot EMI-suojauksiin eri taajuusalueille ja käyttökohteisiin. Hunajakennot on suunniteltu vastaamaan EMC-standardien tiukkoja vaatimuksia. Hunajakennomme on suunniteltu tarjoamaan optimaalista EMI-suorituskykyä samalla varmistaen tehokkaan

Lue lisää