Thermaltronics TMT-2200S, kaksi porttinen tehojuotosasema

Thermaltronics on julkaissut uuden kaksi porttisen juotosaseman. Uusi juotosasema on tehokas ja kompakti kokonaisuus varustettuna 470 KHz teholähteellä.

Juotosaseman kaksi 55W porttia voivat olla käytössä samanaikaisesti ja tarvittaessa molempiin portteihin voidaan asettaa SHP-KD tehojuotin, joka yhdistää molempien porttien 55W tehot yhdeksi 110W tehoksi suurien lämpömassakohteiden juottamiseen.

Juotosaseman tekniikka perustuu Curie Heat Technologyyn, jolla pystytään vastaamaan juotoskohteiden lämpövaatimuksiin reaaliaikaisesti ja tarkasti. Curie Heat Technology ei vaadi kalibrointia vaan asemassa käytettävät juotoskärjet säilyttää oman tarkan lämpöalueensa niiden koko käyttöiän ajan.

Monipuolinen TMT-2200S juotosasema on saatavilla varustettuna K-, P-, S- tai KD-kärkisarjan käsiosilla sekä siihen on saatavilla kaikki yleiset lisäosat. Asema on ESD-suojattu ja valmis käytettäväksi EPA kohteissa.

Tutustu esitteeseen ja ota yhteyttä myyntiimme!

Uusimmat uutiset

Ametek Uusi Power Wave

Ametek on juuri julkaissut uuden Power Wave -mallin. Kyseessä on virtalähde EMC-testaukseen, joka vastaa seuraavan sukupolven sähköajoneuvojen vaatimuksia. Nopea tuotekehitys ja uudet innovaatiot sähköautojen suunnittelussa

Lue lisää