Salli satulatuoli uutuuksia – myös ESD-malleina

Salli satulatuoliin on tullut uutuuksia ja ne ovat saatavilla myös ESD-malleina.

  • Salli SwingFit- satulatuolin istuinosassa on kiikkumekanismi joka myötäilee liikkeitäsi – treenaa selän ja vatsan syviä lihaksia työpäivän aikana!
  • Salli Small- satulatuoli on suunniteltu pienikokoisille naisille ja se on istuinosaltaan pienempi.

Tutustu esitteeseen

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Miksi Salli?

  • Terve ja kivuton selkä. Koska voit pitää selän suorassa, sen luontaiset kaaret säilyvät ja selkäranka on luonnollisessa asennossaan. Ylävartalon lihakset pysyvät rentoina.
  • Syvempi hengitys pitää aivoverenkierron kunnossa, jolloin päänsäryt vähenevät ja olet energisempi.
  • Toimiva ruuansulatus. Vatsan alue ei painu kasaan kuten lysähtäneessä asennossa. Swing-malleilla keinuttelemalla voi myös nopeuttaa ruuansulatusta.
  • Hyvä verenkierto ja nestekierto. Polvien ja lonkan loivat, 135 asteen kulmat takaavat esteettömän lymfa- ja verenkierron.
  • Lisää liikettä päivään. Swing-malleilla voi jumpata pitkin päivää! Pienikin liike virkistää etenkin alaselän lihaksia, mikä hidastaa nikamien ja välilevyjen rappeutumista.

Uusimmat uutiset

Silikonivaahto elektroniikkaan ja sähköajoneuvoille

Sähköajoneuvojen suunnittelussa keskeiseksi asiaksi on noussut komponenttien painon vähentäminen toimintamatkan pidentämiseksi. CHT:n SilSo Lite 21025 silikoni on 2-komponenttinen, huoneenlämmössä kovettuva, itsestään turpoava silikonivaahto. Silikoni on

Lue lisää

Europlacer / Speedprint juotospastaprintterit

Europlacer EP710 juotospastaprintteri (Speedprint SP710) Europlacerin EP710 (Speedprint SP710) suunniteltu helppokäyttöiseksi, huippu suorituskykyiseksi ja kustannustehokkaaksi juotospastaprintteriksi. Printteri sisältää vakiona erittäin laadukkaan varustelun ja sen lisäksi

Lue lisää

Uusi Ripple NX

Uusi Ripple NX-generaattori sähköajoneuvojen testaamiseen Uusi suuritehoinen Ripple NX-generaattori tarjoaa mahdollisuuden testata sähköajoneuvojen komponentteja, mukaan lukien akut, invertterit, DC-DC muuntajat yms. Ripple NX tukee yleisimpiä

Lue lisää