Salli satulatuoli uutuuksia – myös ESD-malleina

Salli satulatuoliin on tullut uutuuksia ja ne ovat saatavilla myös ESD-malleina.

  • Salli SwingFit- satulatuolin istuinosassa on kiikkumekanismi joka myötäilee liikkeitäsi – treenaa selän ja vatsan syviä lihaksia työpäivän aikana!
  • Salli Small- satulatuoli on suunniteltu pienikokoisille naisille ja se on istuinosaltaan pienempi.

Tutustu esitteeseen

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Miksi Salli?

  • Terve ja kivuton selkä. Koska voit pitää selän suorassa, sen luontaiset kaaret säilyvät ja selkäranka on luonnollisessa asennossaan. Ylävartalon lihakset pysyvät rentoina.
  • Syvempi hengitys pitää aivoverenkierron kunnossa, jolloin päänsäryt vähenevät ja olet energisempi.
  • Toimiva ruuansulatus. Vatsan alue ei painu kasaan kuten lysähtäneessä asennossa. Swing-malleilla keinuttelemalla voi myös nopeuttaa ruuansulatusta.
  • Hyvä verenkierto ja nestekierto. Polvien ja lonkan loivat, 135 asteen kulmat takaavat esteettömän lymfa- ja verenkierron.
  • Lisää liikettä päivään. Swing-malleilla voi jumpata pitkin päivää! Pienikin liike virkistää etenkin alaselän lihaksia, mikä hidastaa nikamien ja välilevyjen rappeutumista.

Uusimmat uutiset

(N)EMPCam – E1 & E2 Hardened HD IP Colour camera

PONTIS (N)EMP-kamerat tarjoavat ratkaisun kestämään voimakkaita sähkömagneettikentänvoimakkuuksia, erityisesti magneettikenttiä, joita esiintyy EMP- ja NEMP-pulsseilla. Sähkömagneettisen sietokyvyn lisäksi kamerat kestävät myös rajuja ympäristöolosuhteita. Käyttötarkoitus: Armeijan /

Lue lisää

HumiSeal® UV20GEL

Nopeasti kuivuva UV-geeli UV-lakkauksen tueksi Hyvä tartunta piirilevylle ja komponenteille Optimaalisen joustavuuden ansiosta komponentit eivät hajoa väristessään/lämpö laajetessaan Käyttökohteet esimerkiksi Komponenttien jalkojen suojaukseen paksun viskositeetin

Lue lisää