Haemme työntekijää

Etsimme myynnin vahvistukseksi MYYNTI-INSINÖÖRIÄ/TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.  Työnkuvasi valikoituu osaamisesi mukaan elektroniikan tuotannon materiaaleihin- ja laitteisiin, ESD-tuotteisiin, EMC- testaukseen ja suojaukseen, ja/tai olosuhdetestaukseen.  


Työskentelet B2B ympäristössä ja vastaat oman tuotealueesi myynnistä. Työtehtävään kuuluu oman tuotealueen kokonaisvaltainen hallinta, sisältäen mm. tarjousten teon, projektien hallinnan ja tilauskannan sekä varaston seurannan. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaskontaktien ylläpito tuotealueellasi. Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla, asiakkaiden ja toimittajien luona. Teet myös tiivistä yhteistyötä myynti- ja logistiikkatiimin kanssa. Töitä on mahdollista tehdä hybridimallilla.

Olet luonteeltasi myyntihenkinen ja teknisen ajattelutavan omaava sosiaalinen persoona. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (vähintään alempi korkeakoulututkinto). Tehtävässä kommunikoit asiakkaiden ja toimittajien kanssa, joten rooli edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Erityisen tärkeää on motivoitunut ja myynnillinen asenteesi sekä kiinnostuneisuus elektroniikkateollisuutta ja sen liiketoimintaa kohtaan.
 
Tervetuloa työskentelemään maailman johtavien asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Pääset työskentelemään osaavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on mutkaton ja miellyttävä ilmapiiri.  

Oletko Sinä etsimämme osaaja? Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen 15.9.2023 mennessä osoitteeseen keijo.hokkanen@amitronic.fi.

Tehtävä on vakituinen työpaikka Hollolassa.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Keijo Hokkanen 0500 811600.

Amitronic Oy on teknologia-alan maahantuontiyritys, joka sijaitsee Hollolassa Lahden kupeessa. Amitronic on perustettu vuonna 1993, ja on siitä lähtien tarjonnut laitteita, komponentteja ja materiaaleja elektroniikan tuotantoon, suojaukseen, mittaukseen sekä testaukseen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja, jotka sopivat muuttuvan yhteiskunnan tarpeisiin. Yrityskulttuurillemme on ominaista ratkaista asiakkaan ongelmia parhaimmalla mahdollisella tavalla. Yritys työllistää tällä hetkellä 8 alan ammattilaista, jotka palvelevat Suomen ja Baltian teollisuutta. Yrityksen liikevaihto on noin 7,1 miljoonaa euroa. Amitronic on osa Addtech-konsernia, joka mahdollistaa vankan kasvuympäristön tytäryhtiöilleen. Addtech-konserni koostuu noin 150 itsenäisestä tytäryhtiöstä, jotka myyvät korkean teknologian tuotteita ja ratkaisuja asiakkaille pääasiassa valmistus- ja infrastruktuurialalla noin 20 maassa.

 

Uusimmat uutiset

EMI-kangaspäällysteiset tiivisteet

Schlegel Electronic Materials, Inc. on aina ollut kehityksen kärjessä kangaspäällysteisissä EMI-tiivisteissä. Nykyään kangaspäällysteiset tiivisteet ovat Schlegelin lippulaivatuote. Kangaspäällysteisiä EMI-tiivisteitä on saatavilla seuraavilla materiaalivaihtoehdoilla: 1: NiCu-C22:

Lue lisää